Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή σχολική χρονιά.....!!


Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και προκοπή σε όλους.

Για άλλη μια χρονιά, καλούμαστε να αγωνιστούμε για τη βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού έργου μας, βιώνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα της κρίσης και των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ως παράταξη, συνεπής σε αρχές και αξίες, αλλά και η ενότητα ως έννοια στην πράξη, στηρίζει και ενδυναμώνει κάθε  προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σχολείο. Οραματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο  που θα εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά αλλά θα αναγνωρίζει και θα αναδεικνύει την αξία και τη διαφορετικότητα. Ένα σχολείο  με μορφωτικό και παιδαγωγικό προσανατολισμό ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών. Ένα σχολείο που θα αναβαθμίζει το ρόλο του εκπαιδευτικού και θα του παρέχει καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Θεωρούμε ότι είναι  συλλογική ευθύνη και με τη θέληση και την προσπάθεια όλων μαζί και καθενός προσωπικά μπορούμε να πετύχουμε να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές μας ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!

Καλή δύναμη στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης αλλά και τη βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών.


Ενότητα Καθηγητών Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου