Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ανοιχτή επιστολή

ΕΝΟΤΗΤΑ  
Καθηγητών Δ.Ε. Ιωαννίνων


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Στην τελευταία μας γραπτή επικοινωνία σας καλέσαμε να στηρίξετε την ΕΝΟΤΗΤΑ στις εκλογές των αιρετών, σε μια προσπάθεια να αναδείξουμε τις δημοκρατικές αρχές και αξίες και τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δώσατε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσουμε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Βασικό μας μέλημα δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι πραγματικές ανάγκες της εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού και η ενότητα στην πράξη, αφήνοντας στην άκρη ό,τι μας χωρίζει. Κοινός μας στόχος η αναβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής μας θέσης μέσα από την οργανωμένη δράση που θα αγγίζει όμως την πλειοψηφία των συναδέλφων.
Λέμε ΝΑΙ στην γόνιμη και εποικοδομητική κριτική και ΟΧΙ στη στείρα αντιπαράθεση.
Σας θέλουμε λοιπόν κοντά μας για την προώθηση και ενδυνάμωση των αρχών και ιδεών της ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Αφήνουμε πίσω οριστικά μεθόδους και πρακτικές λειτουργίας παρατάξεων που δεν οδήγησαν πουθενά και είναι ξεπερασμένες οριστικά. 
Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική τη συμμετοχή σας στις επικείμενες εκλογές και σας καλούμε να στηρίξετε και πάλι τους υποψηφίους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου